PALVELUT

Hieronta / Fasciakäsittely

Tämä hoitokokonaisuus sisältää erilaisia manuaalisia hieronnan sekä fasciakäsittelyn menetelmiä, kuten triggerpistehoitoa. Palveluun sisältyy lämpöpakkauksen käyttö (ei kesähelteillä). Palvelu soveltuu sekä urheilijalle, että istumatyöläiselle. Hoitokokonaisuus elvyttää kehoa ja ennaltaehkäisee urheilusta tai istumisesta johtuvia ongelmia. Saat myös tarpeen mukaisesti kehonhuolto-ohjeistusta.


30 min / 40,00 €

60 min / 60,00 €

90 min / 80,00 €


Purentaongelmanhoito

Palvelu sisältää tyypillisesti niska-hartian, pään, purentalihasten ja kaulan hierontaa sekä fasciakäsittelyä. Tarvittaessa myös hengityslihaksia sekä lantiota käsitellään. Hierontaotteiden lisäksi palvelussa voidaan hyödyntää dry needling akupunktiota sekä Neurosonic-hoitoa, joilla on mahdollista vaikuttaa hankaliinkin purennanongelmiin. Palvelukokonaisuus helpottaa purentaongelmasta johtuvia oireita ja auttaa sinua pääsemään vaivasta eroon. Pyrimme antamaan sinulle myös koti-ohjeita purentaongelman helpottamiseksi.


60 min / 60,00 €

90 min / 80,00 €


Kivunhoito

Kivunhoitoon erikoistuneen hierojan tekemä hoito, joka soveltuu akuutin tai kroonistuneen kivun hoitamiseen. Mahdollisuus käyttää hieronta- ja fasciatekniikoiden lisänä tens-sähköhoitoa, akupunktioneuloja, kinesioteippausta, alipainekäsittelyä ja Neurosonic-hoitoa. Yllä mainitut menetelmät kuuluvat palvelun hintaan ja niitä käytetään asiakaskohtaisesti parhaaksi katsotulla tavalla yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Hoidon tarkoituksena katkaista kipukierre ja tarjota ohjeet kivun uusimisen välttämiseksi.


60 min / 60,00 €

90 min / 80,00 €

Arvenhoito

Arvenhoito ennaltaehkäisee mahdollisia ongelmia ja hoitaa jo esiintyneitä oireita, johtuen liian kireästä arpikudoksesta. Tyypillisiä hoidettavia arpia ovat sektioarvet ja erilaisten leikkausten arvet raajoissa, vatsassa tai selässä. Saat myös koti-ohjeet arven omahoitoon ohjattuna ja kirjallisesti. Arpea kannattaa hoitaa jo hyvin varhaisessa vaiheessa, jotta kehon toiminnallisuus ei kärsi ja arpi toipuu normaalisti.


30 min / 40,00 €

Stressinhoito

Palvelu helpottaa pitkittyneestä stressistä johtuvia oireita, kuten levottomuutta, unettomuutta, kiputiloja ja mielialan ongelmia. Palvelu sisältää mm. selän, niskan, kämmenien, jalkojen ja jalkapohjien kevyttä hierontaa rentouttavalla Frantsilan Rauha-öljyllä. Käsittely rentouttaa koko kehoa, aktivoi hormonitoimintaa ja tasapainottaa hermostoa. Hyödynnämme palvelussa Neurosonic-hoitoa, jolla on mahdollista vaikuttaa stressiin ja uniongelmiin.


60 min / 60,00 €

90 min / 80,00 €

Neurosonic

Neurosonic-hoito tarkoittaa Neurosonic divaanin matalataajuisen värähtelyn aikaansaamaa vaikutusta hermoston tasapainottamiseksi, palautumisen nopeuttamiseksi ja unen laadun parantamiseksi. Neurosonic-hoitoa hyödynnetään osana muita palveluja asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaisesti.

Tutustu lisää hoitomuotoon tästä.


Neurosonic-hoito 30 min / 30,00 €

Hengitysohjaus

Oikea hengitys voi olla ratkaisu uniongelmien, kipujen ja suolistovaivojen vähentämiseen. Oikein tapahtuva hengitys on kevyttä, vaivatonta ja äänetöntä. Parhaimmillaan hengitys hoitaa ja huoltaa kehoa jokaisella hengenvedolla. Vääränlainen hengitystekniikka aiheuttaa ongelmia hermostossa, vastustuskyvyssä, tuki-ja liikuntaelimistössä ja suolistossa. Myös astmaan, allergioihin ja kuorsaukseen on mahdollista vaikuttaa. Henkilökohtaisessa hengitysohjauksessa saat tietoa hengityksen fysiologiasta ja yksilöllisiä harjoitteita tukemaan omaa hyvinvointiasi.


Hengitysohjaus 30 min / 40,00 €

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennuksessa keskitymme sinulle haastaviin asioihin, kuten ruokavalioon, liikunnan ja arjen yhteensovittamiseen sekä psyykkiseen valmennukseen tulosten takaamiseksi. Valmennuksessa saat työkaluja hyvinvoinnin ja terveyden tueksi sekä hyvän pohjan esimerkiksi elämäntapamuutokselle. Saat myös tarvittaessa kirjalliset ravinto- ja liikuntaohjeet sähköpostiisi. Valmennus toteutetaan Länsiportin vastaanotolla. Palvelu sisältää Omron kehonkoostumusmittauksen.


60 min / 80,00 €

Akuuttiaika

Äkillisen kiputilan yllättäessä voi tarve akuuttiajalle olla suuri. Sinulla on mahdollisuus varata kivunhoidonasiantuntija itsellesi vielä samalle illalle. Akuuttiajat mahdollistavat nopean helpotuksen monipuolisten palveluiden avulla. Palvelussa on mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi fasciakäsittelyä, dry needling akupunktiota, Tens-sähköhoitoa, lämpöhoitoa sekä kinesioteippausta. Ajat ovat arki-iltaisin varattavia aikoja. Varaukset viestillä tai soittamalla.


30 min / 45,00 €

Ethän tule hierontaan, jos...

...olet kuumeessa tai sinulla akuutti tulehdus

...olet päihteiden tai alkoholin vaikutuksen alainen

...sinulla on akuutti vamma tai olet juuri ollut tapaturmassa

...sinulla on tutkimaton kasvain tai diagnosoitu syöpä (vain lääkärin luvalla)


Maksutavat

Pankki- / Luottokortti

Käteinen (tasaraha)

E-passi (Hyvinvointi / Liikunta)

Smartum (Hyvinvointi / Liikunta)

Edenred (Hyvinvointi / Liikunta)